Adalet Partisi'ne büyük katılım!

Adalet Partisi'ne büyük katılım!

Başkanlık Sistemi Referandumu'na 'Hayır” diyeceğini açıklayan Adalet Partisi'ne İstanbul'da büyük bir katılım gerçekleşti.

Başkanlık Sistemi için gerekli olan Anayasa Değişikliği Referandumunda “Hayır” diyeceğini açıklayan merkez sağ partilerden Adalet Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği toplantı yoğun ilgi gördü.

 

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ün de bulunduğu ve İstanbul İl Başkanlığı’nın koordine ettiği toplantıda partiye yoğun bir katılım gerçekleşti.

 

Katılım töreninde bir konuşma yapan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Başkanlık Sistemi’ni Türkiye’nin geleceği için büyük bir tehlike olarak gördüklerini ve ülkenin geleceği için bir kişiye genel bir vekalet vermeye hayır dediklerini ifade ederken, “Mesele şahıslar meselesi değil, mesele anayasa, demokrasi ve hukuk meselesidir” dedi.

 

Genel Başkan Vecdet Öz, Başkanlık Sistemi’ne karşı Adalet Partisi olarak Hayırlı bir çalışma yapacaklarını, merkez sağda yer alan tüm parti ve siyasi teşekküller ile Türkiye’nin geleceği için Hayır mücadelesi veren tüm MHP’lilerle görüşeceklerini ve ortak bir çalışma zemini için her türlü uğraş içerisinde olacaklarını da söyleyerek, “Bu bir genel seçim değil Türkiye’nin kaderinin seçimidir. Bu anlamda, seçmenlerimize, yurttaşlarımıza Hayır ile Türkiye’nin hayırlı bir geleceğe yöneleceğini anlatacağız. Parti kimliğimizle bunu yapacağımız gibi, tüm partiler üstü çalışma ve temasları da gerçekleştireceğiz. İktidarın elindeki tüm güç ile ‘evet’e yükleneceği bugünlerde, biz de meydanlarda tüm halkımıza el birliğiyle Hayır’ın hayırlarını anlatacağız” dedi.

 

Şişli Haskargazi Caddesi’nde bulunan Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ve çoğunluğu AK Parti ve MHP’lilerden oluşan katılım töreni sırasında yaşanan yoğunluk nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı.

 

 

 

 

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.