A’dan Z’ye Anadolu anekdotları

A’dan Z’ye Anadolu anekdotları

Gerçek bir gezginin gözünden Anadolu’ya temas etmek isteyenler… Seymen Bozaslan imzalı ‘İçinden Yol Geçen Hayatlar’ kitabında aradığınız tüm bilgileri bulacaksınız.

Seymen Bozaslan, seyahate ‘boş zaman etkinliği’ olarak bakan bir tatilci ya da maceraperest değil, onu yasam tarzına dönüştürmüş bir gezgin. Yola çıkıyor, geziyor, kaydediyor ama daha önemlisi temas ediyor; gittiği yerlerin hikâyelerini biriktiriyor, yaşam deneyimlerini okurlarına aktarıyor.

 

 

Dolayısıyla, o alışılageldik “Nerede ne yenir?”, “Nereleri gezilir?” sorularına yanıt vermeyi amaçlayan bir kitap değil bu; gezilip görülen yerlerin listesini çıkarmaya da çalışmıyor.

 

 

Bozaslan bu kitapla, seyahatlerinde tanıdığı Anadolu’yu, Anadolu insanının tutkusunu, enerjisini, hayallerini anlamaya ve anlatmaya çalışıyor; onların kısıtlı imkânlarla neler başarabildiğini göstermek istiyor. Libros Yayınları’ndan çıkan ‘İçinden Yol Geçen Hayatlar’, bu ülkenin farklı coğrafyalarından sıra dışı insan hikâyelerini ve hayat tecrübelerini bize ulaştırarak hem bu toprakların kültürel ve sosyal zenginliğini tanımamızı sağlıyor, hem de insanın yaratıcılığına ve azmine dair sarsıcı örnekler aktararak hepimizi düşünmeye sevk ediyor.

 

 

 

SEYMEN BOZASLAN KİMDİR?

 

1987 yılında İstanbul’da doğan Seymen Bozaslan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır. On dört yıldır kurumsal alanda profesyonel is hayatını sürdürmekte olup yaklaşık on beş yıldır düzenli seyahat etmektedir. Bozaslan beş yıldır gibi birçok ulusal gazete ve derginin yanı sıra pek çok web sayfasında da seyahat yazıları yazmaktadır. Şu ana dek elli beş ülke ve iki yüz elliden fazla şehir gezmiş, Türkiye’de ise yetmiş yedi şehir keşfetmiştir. Fotoğrafçılıkla da ilgilenen Seymen Bozaslan, fotoğraf çalışmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmaktadır.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.