Adana Gizem'i arıyor

Adana Gizem'i arıyor

Adana'da dün öğle saatlerinde parka gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem her yerde aranıyor.

ADANA - Adana'da annesi pazardayken kaybolan ve dünden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i arama çalışmaları devam ediyor.

 

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Can-Kur ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri ile gönüllü vatandaşlar, Merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde annesi pazardayken kaybolan ve dünden bu yana haber alınamayan Gizem Akdeniz'in bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Gizem'i arama çalışmaları, helikopter destekli yürütülüyor. Mahalledeki parklar, oyun alanları, inşaatlar ve bahçelerde arama yapan polis ekipleri, Gizem'i bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Can-Kur ve AKUT'a bağlı ekipler ile gönüllü vatandaşlar da yakın mahallelerdeki boş alanlarda ve bahçelerde Gizem Akdeniz'i arıyor. Arama çalışmalarına Gizem'in yakınları da katılıyor.

Yaşadığı Tellidere Mahallesi'ndeki oyun parkına gitmek için evden ayrılan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den dünden bu yana haber alınamıyor.

Gizem'in mahalledeki su kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirten aile üyeleri, kızlarının kaçırılmış olmasından da korktuklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.