Adana'da akıl almaz olay: Eşcinsel ilişki vaadiyle gasbettiler

Adana'da akıl almaz olay: Eşcinsel ilişki vaadiyle gasbettiler

Adana'da sosyal medyadan tanışıp eşcinsel ilişki vaadiyle buluştukları S.A.'yı silaha tehdit edip banka hesabındaki 13 bin lirasını gasbeden Emirhan Duru ve Yunus Emre Şenoğlu le olayı organize ettiği öne sürülen Yunus Düger tutuklandı.

Adana'nın Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi'nde 18 Ekim’de saat 17.00 sıralarında S.A. sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişi ile eşcinsel ilişki için anlaşıp sözleşti.

S.A., Yüreğir ilçesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı’nda şüpheliler Emirhan Duru ve Yunus Emre Şenoğlu ile buluştu. Şüpheliler, S.A.’yı otomobille boş bir araziye götürüp tabancayla tehdit etti.

Darbettikleri S.A.’nın cep telefonunu alan şüpheliler banka hesabındaki 13 bin TL’yi kendi hesaplarına gönderdi. S.A.’yı yol kenarında indiren şüpheliler, otomobille uzaklaştı.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI


S.A.’nın ihbarıyla Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaçış güzergahındaki çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen polis, Duru ve Şenoğlu’nu, olayı organize ettiği öne sürülen Yunus Düger ile birlikte otomobille seyir halindeyken yakaladı.

Araçta yapılan aramada olayda kullanılan 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emniyete götürülen şüpheliler, ifadesinde S.A.’yı tanımadıklarını ve gasbetmediklerini öne sürdü. Şüphelilerin banka hesaplarına ise bloke edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.