Adana'da skandal! Atatürk'e satırlı saldırı

Adana'da skandal! Atatürk'e satırlı saldırı

Adana’da öğlen saatlerinde skandal bir olay yaşandı. Çukurova Belediyesi’nin bahçesinde bulunan Atatürk büstüne satırlı saldırı yapıldı. İşte şok olayın ayrıntıları;

Çukurova Belediyesi'nin bahçesine gelen Rıdvan K., isimli saldırgan elindeki satırla Atatürk büstüne saldırdı. Belediye çalışanlarının olayı fark etmesinin ardından saldırgan linç edildi.

Adana'da, elinde satırla Çukurova Belediyesi'nin bahçesine gelen 37 yaşındaki Rıdvan K. Atatürk büstüne saldırdı. Rıdvan K.'nin Atatürk büstüne zarar verdiğini fark eden belediye çalışanları ise, saldırganın üzerine doğru koşup, elinden satırı aldı. Bu sırada bahçede bulunanlar ise Atatürk büstüne satırla art arda vuran Rıdvan K.'yi dövmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Linç edilmek istenen Rıdvan K., polis ekiplerince kalabalığın elinden güçlükle kurtarılıp, gözaltına alındı.

Rıdvan K.'nin emniyette sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

ataturk-bustune-saldiri-siyasetcafe.jpg

ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk büstüne saldırıyı kınadı ve sert bir açıklama yaptı. Başkan Çetin, "Bu saldırıyı kabul etmemiz ya da geçiştirmemiz mümkün değildir. Geçtiğimiz yıllarda da ülkemizin birçok yerinde maalesef çirkin saldırı haberlerini, görsel ve yazılı basından içimiz sızlayarak izledik. Ancak bugün daha çok birliktelik içinde olmamız gereken bir zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine yapılan saldırı karşısında susmayız" ifadelerini kullandı.

ataturk-bustune-saldiri-siyasetcafe1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum