Adana'da VIP hizmet veren fuhuş şebekelerine büyük baskın!

Adana'da VIP hizmet veren fuhuş şebekelerine büyük baskın!

Adana'da VIP hizmet veren 2 farklı fuhuş şebekesi şafak vakti yapılan operasyonla çökertildi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, kent merkezinde ve Ceyhan, Yumurtalık, Pozantı ilçelerinde 2 farklı fuhuş şebekesine yönelik çalışma yaptı. Polis ekiplerinin 4 aylık teknik takibi sonucunda, şebekenin tır, otomobil ve evde fuhuş yaptırdığı belirlendi.

 

KADINLAR İÇİN "ARKADAŞIM" DEDİ

 

Fuhuş şebekelerinde bulunan 12 kişinin yakalanmasına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda tüm şüpheliler gözaltına alındı. Kent merkezindeki şebeke liderinin M.Ş.K, Ceyhan ilçesindeki şebekenin liderinin ise Ş.B. olduğu öğrenildi. Ş.B'nin emniyetteki ifadesinde evinde kalan kadınlar için "Arkadaşım" dediği öğrenildi.

 

"KARPUZ TARLASINDA BEKLİYORUM"

 

Fuhuş şebekesinde, İ.G ve E.Ş'nin VİP hizmeti sağlarken telefonda konuştukları kişilerle "Karpuz tarlasında bekliyorum" şifresi ile anlaştıkları tespit edildi.

 

8 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI


Gözaltına alınan 4 kişi savcı talimatıyla emniyetten serbest bırakılırken 8 kişi de çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.