ADASİD Başkanı işadamı Levent Kuloğlu'dan Reina katliamına ağır tepki, 'Korkmuyoruz'

ADASİD Başkanı işadamı Levent Kuloğlu'dan Reina katliamına ağır tepki, 'Korkmuyoruz'

İş dünyasından İstanbul Ortaköy'deki Reina'ya gerçekleştirilen alçak terörist saldırıya tepki yağıyor. Anadolu Afrika Ülkeleri İşadamları ve Sanayiler Derneği Başkanı (ADASİD) Başkanı Levent Kuloğlu Yılbaşı gecesi İstanbul Reina'da gerçekleşen kanlı terör

İstanbul Ortaköy’de Türkiye’nin en ünlü eğlence mekanı olan Reina’ya gerçekleşen 39 kişinin öldüğü ve 65 kişinin yaralandığı alçak terör saldırısına iş dünyasından da büyük tepki geldi.  Anadolu- Afrika Ülkeleri İşadamları ve Sanayiler Derneği Başkanı (ADASİD) Başkanı Levent Kuloğlu, hain terörist saldırının gerçek hedefinin Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik olduğunu belirterek, “Şavaşın bile bir şeref’i, namusu vardır. Ama siz namustan, dinden, imandan habersiz zavalılarsınız. Korkmuyoruz. Canımızı yakamayacaksınız” dedi.


ADASİD Başkanı İşadamı Levent Kuloğlu yaptığı açıklamada, “Allah’ın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size ve sizin gibi şerefsiz adilere yaşatacaktır” diyerek, Acılarımız bizi daha da bir arada tutacak ve güçlendirecek ve hepinizi çukurlarınıza gömecek” şeklinde konuştu.


İşadamı ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu’nun alçak terörist saldırı sonrasında yaptığı açıklama şöyle:

 

“Birlik oldunuz bütün dünyanın şerefsizleri canımızı yakıyorsunuz. Savaşın bile bir Şeref’i namusu vardır. Ama siz namustan dinden imandan habersiz zavallılarsınız. Unutmayın Allah’ın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size ve sizin gibi şerefsiz adilere yaşatacaktır. Ama acılarımız bizi daha da bir arada tutacak ve güçlendirecek ve hepinizi çukurlarınıza gömecek kadar kinliyiz ve KORKMUYORUZ. CANIMIZI YAKAMAYACAKSINIZ. MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN.”


siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.