ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt CHP'ye verdi veriştirdi: Atatürk çizgisinden çıktılar

ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt CHP'ye verdi veriştirdi: Atatürk çizgisinden çıktılar

CHP'nin eski milletvekili Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu listeler konusunda sert bir dille eleştirirken 30'a yakın Atatürkçü vekil adayının hiçbirine listelerde yer verilmediğinin altını çizdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt, CHP'nin listelerinde yer verdiği isimlere ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Bozkurt, CNN Türk canlı yayınında CHP'nin Atatürkçü çizgiden çıktığını söyledi.

 

ATATÜRKÇÜLER DIŞLANDI

 

Hüsnü Bozkurt yaptığı açıklamada Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 30'a yakın üyesinin CHP'ye vekillik başvurusunda bulunduğunu, başvuranlardan bir kişinin bile aday yapılmadığını söyledi. Bozkurt, "Ben bu tercihi anlayışla karşılayabilirim ama bir yere not ederim." ifadelerini kullandı.

 

3 MAYMUNU OYNAYAMAM

 

Eleştirilerine devam eden Bozkurt, "Ben Atatürkçü Düşünce Derneği'nin başkanıyım. 3 maymunu oynayamam. Kemalizm ırkçılıktır diyen bir adam mecliste olmamalı." dedi.

 

10 TANE OYU ALAN ADAMI ADAY YAPTILAR

 

Sadullah Ergin'in aday yapılmasına da tepki gösteren Bozkurt, Atatürkçüleri hapse atan ve Balyoz ve Ergenekon'u tasarlayan isimlerin CHP'den aday yapıldığının altını belirterek "Sokakta kimsenin yüzüne bakmadığı 10 tane oyu olan adamı aday yaptılar" ifadelerini kullandı.

 

ATATÜRKÇÜLER RAHATSIZ

 

Listedeki isimlerden Atatükçülerin rahatsız olduğunu söyleyen Bozkurt "CHP Atatürk çizgisinden çıkmıştır" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.