ADD ile Erdoğan'ı buluşturan nokta

ADD ile Erdoğan'ı buluşturan nokta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) arasında çokça fikir ayrılıkları bulunsa da bir etkinlikte aynı kararda oldukları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleşen Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında vatandaşlara evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden saat 19.19’da İstiklal Marşı söylenmesi çağrısında bulundu.  

ADD, aynı çağrıyı haftalar önce yaparak, “19 Mayıs’ta, Saat Tam 19.19’da” vatandaşları balkon ve pencerelere çıkarak İstiklal Marşı’nı sonra da Gençlik Marşı’nı okumaya davet etmişti.

"ERDOĞAN'IN SERGİLEDİĞİ MİLLİ DURUŞU KABUL EDİYORUZ"

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ADD Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendileri ile aynı noktada buluşmasını olumlu karşıladıklarını belirterek, şöyle dedi:

“Bir süre önce 19 Mayıs ruhunu yaşatmak için hiçbir siyasi parti, makam ve mevki ayırımında bulunmaksızın herkesi balkonlarından İstiklal Marşı okuyarak milli mücadele anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma çağrısında bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu söylemi son derece olumlu bir çağrıdır. Cumhurbaşkanının toplumun genel nabzını tuttuğunun göstergesidir. Cumhurbaşkanının bu konuda sergilediği milli duruşu kabul ediyoruz.” 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.