Adnan Hocacılar ifşa etti! AKİT TV'nin cicişleri!

Adnan Hocacılar ifşa etti! AKİT TV'nin cicişleri!

Adnan Oktar’ın kedicikleri, AKİT TV’yi ‘eşcinsellikle’ itham etti ve çok çarpıcı fotoğraflar paylaştı. İşte bomba etkisi yaratacak haberin ayrıntıları;

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar’ın tarikatıyla, Akit Gazetesi arasındaki kavga artarak devam ediyor.

Akit TV spikerinin canlı yayında, Oktar'ı kastederek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti yöneticileri bu adama bir şey yapmayacak mısınız” deyip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmesi gündeme oturmuştu. Bunun üzerine Adnan Oktar, Akitçileri “homoseksüel” olmakla suçlamıştı. Akit'te yayınlanan haberlerde LGBTİ’yi temsil eden gökkuşağı renklerinin yer aldığını söyleyen Adnan Oktar, “Ya bir gün açın Kuran ayetlerini okuyun, bir kere de ‘fuhuş haramdır, şarap fabrikaları kapatılsın, rakı fabrikaları kapatılsın’ deyin” ifadelerini kullanmıştı.

Oktar'ın müritleriyle, Akitçilerin kavgası devam ederken, kavga başka bir boyuta taşındı.

"AKİT TV NASIL BİR OLUŞUM, DEVLET MUTLAKA İNCELESİN"

Adnan Oktar’a en yakın “kediciklerden” olan Tülay Kumaşçı başta olmak üzere, Oktar taraftarları sosyal medyadan Akit'i "eşcinsellikle" itham etti. Oktar'ın müritleri, Akit TV spikeri Caner Karaer'e ait olduğu iddia edilen, kadın elbiseli pembe fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Kumaşçı, kişisel sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, RTÜK'ü ve AKP'li isimleri etiketleyerek, "Akit TV nasıl bir oluşum, devlet mutlaka incelesin" yazılı bir fotoğraf paylaştı.

Kumaşçı'nın paylaşımında, "RTÜK kanunun birçok maddesini sürekli çiğniyor, ancak ceza verilemiyor. Pembe peruklu, etekli erkeklerle birlikte eşcinsellerin gittiği Mykonos adasına tatile giden, homoseksüel barlarda eğlenen sunucular Akit TV'de ekrana çıkıp insanlara ahlak dersi vermeye kalkıyor" gibi ifadeler yer aldı.

Kumaşçı başka bir paylaşımında ise, "Akit TV'de pembe peruklu, mini etekli adamlarla Mikanos adasına tatile mi gidenler dersin, trencilik oynayanlar mı? Bizim saf insafımızda onları dindar sanıp savunuyor" diye yazdı.

İşte Kumaşçı'nın o paylaşımları:

akit1.pngakit2.png

Adnan Oktarcıların, Akit TV spikeri Caner Karaer'in Mykonos adasında çekildiğini ileri sürdükleri o fotoğraflar ve sosyal medya paylaşımları şu şekilde:

akit3.jpgakit4.jpgakit5.pngakit6.png

akit7.pngakit8.pngakit9.pngakit10.png

akit11.pngakit12.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum