Adnan Hoca’nın müritlerinden “Bozkurt” şovu

Adnan Hoca’nın müritlerinden “Bozkurt” şovu

Kedicikleriyle Türkiye’nin gündemine gelen “Adnan Hoca” lakaplı Adnan Oktar, A9 TV’de yaptığı şovlara bir yenisini ekledi.

KEDİCİKLERİYLE MESAJ VERİYOR

Ciddi Gazetenin haberine göre, Dini literatür kullanmaya çalışan ancak programına dahil ettiği kadınlarla toplumun inanç değerlerini yerle bir eden Oktar, bir yandan da siyasi mesajlar vermeyi ihmal etmiyor. Bir dönem FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e övgüler düzen Adnan Oktar, zaman zaman da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yere göğe sığdıramıyor.

adnan1.jpg

MÜRİTLERİNDEN “BOZKURT” ŞOVU

Son günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ile polemik yaşamaya başlayan Adnan Oktar, “Kedicikler” dediği kadınlarla kurduğu dünyasının finansörünü bir türlü açıklayamıyor. Pahalı bir hayat yaşayan Oktar, toplumun tepki ve nefreti büyüyünce ülkücülere de sıcak mesajlar vermekten geri kalmıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye övgüler yağdıran Oktar’ın ülkücülere sığınma çabasında olduğu gözleniyor. Adnan Oktar’ın A9 isimli televizyon kanalına topladığı insanlara “Bozkurt” işaretiyle poz verdirmesi, muhtemelen yapılacak operasyonda taban bulma çabası olarak nitelendiriliyor. Oktar’ın programında “Bozkurt” işaretleri yapılması, ülkücülerin yoğun tepkisine neden oluyor.

adnan-001.jpg

EN ATEŞLİSİ OKTAR BABUNA
MHP’nin iktidar ortağı olduğu 2000 yılında “Kan kanseri oldum” diyerek ortaya çıkan Oktar Babuna, ilik nakli için topladığı kanları ABD’ye gönderirken MİT’in uyarısı ve Sağlık Bakanlığı’nın devreye girmesiyle engellenmişti. O dönem Sağlık Bakanı olan MHP’li Osman Durmuş Oktar Babuna ve Adnan Oktar’ın Türk milletinin genetik haritasının ABD’ye satılacağını vurgulamış ve kanların gönderilmesini engellemişti. Bir süre ortadan kaybolan Babuna, daha sonra yine Adnan Oktar’a eşlik etmeye başlamıştı. Stüdyodaki görüntülerde Oktar Babuna grubun en ateşlisi olarak görülüyor ve iki eliyle “Bozkurt” yaparak mesaj vermeye çalışıyor.

adnan2-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.