Adnan Oktar'a rakip mi geliyor? "Cennet garantili mezar" satıcısı sahte Mehdi, hanımların yeni gözdesi!

Adnan Oktar'a rakip mi geliyor? "Cennet garantili mezar" satıcısı sahte Mehdi, hanımların yeni gözdesi!

Bir kaç yıl önce yayınladığı şelale videosuyla ve kendisini mehdi ilan etmesi ile gündeme gelen Tuncer Çiftçi'nin kadın müritlerinin yayınladığı video gündem oldu.

Geçtiğimiz yıllarda kadın müritlerini “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle buz gibi şelaleye sokan Tuncer Çiftçi'nin doğum gününde kadın müritlerinin yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu. Kendini 'mehdi' ilan eden Çiftçi'nin geçmişte yaptığı saçmalıklar da yeniden konuşulmaya başlandı. Peki Tuncer Çiftçi kimdir? Tuncer Çiftçi şimdi ne yapıyor? Tuncer Çiftçi nerede yaşıyor?

 

m1.PNG

 

Süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Kocaeli'ne gelerek GONCA FM'i kurduktan sonra kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi'yi aslında hepimiz kadın müritlerini şelaleye sokmasıyla tanımıştık.

 

selale.jpg

 

Dua ile hastaları tedavi ettiği iddiasıyla televizyon programlarında canlı dua seansı yapan Tuncer, şifa arayan bir grup kadını “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle gündem olmuştu.

Gonca TV sahibi olan Çiftçi, Türkiye'nin yeni Adnan Oktar'ı olarak anılmıştı. Kendisinde keramet olduğunu, onunla uğraşanın başının beladan kurtulamayacağını sık sık dile getiren Çiftçi, birçok ilde verdiği programlarda ‘Sizi her türlü hastalıktan kurtaracağım.’ diyerek insanlardan para toplamıştı.

 

m2.PNG

 

Sahip olduğu radyo istasyonunda "Elektriklerimizi kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayacağız.’ diyerek para topladığı da iddia edilmişti.

 Radyosunda ‘cennet garantili mezar yeri’ sattığı da konuşulmuştu hatta insanlar kapış kapış mezar yeri satın almıştı.

Binlerce kadınla etkinlikler düzenleyen Çiftçi, kadın müritleriyle umre ziyaretine bile gitmişti.

 

m4.PNG

 

Bir süredir ortalıkta görünmeyen Tuncer Çiftçi'nin de artan mahkeme dosyaları nedeniyle 2018 yılında yurt dışına kaçtığı ve İngiltere'den yayınlarına devam ettiği söylenmişti.

 

m6.PNG

 

Şimdi ise Kendini "Mehdi" ilan eden Tuncer Çiftçi'nin kadın müritlerinin paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Videodaki kadınlar Tuncer Çiftçi için "Allah Nuru" ifadelerini kullandı.

 

İşte o video;

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.