Adnan Oktar'ın evlendiği 16 yaşındaki kız tüm iğrençlikleri anlattı

Adnan Oktar'ın evlendiği 16 yaşındaki kız tüm iğrençlikleri anlattı

Adnan Oktar örgütü hakkında başlatılan soruşturma kapsamında örgüt içindeki kadınların verdiği ifadeler örgütün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Adnan Oktar örgütü hakkında başlatılan soruşturma kapsamında örgüt içindeki kadınların verdiği ifadeler örgütün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Soruşturma kapsamında mağdur olarak ifade veren S.I., örgüte 1987 yılında girdiğini ve 7 yıl kaldığını ifade etti.

Lisedeyken kendisi ve 3 arkadaşının Cenk isimli bir kişi tarafından bu örgütle tanıştırıldığını belirten S.I., Adnan Oktar ile tanıştırıldıktan sonra 1988 yılında Oktar'ın kendisiyle evlenmek istediğini belirtti.

Evlilik teklifini Adnan Oktar'a ‘mehdi' dendiği için kabul ettiğini söyleyen S.I., Adnan Oktar'ın bu evliliğin gizli tutulmasını söylediğini açıkladı.

'Evlendiğimiz gün bana sahip olmak istedi. Beni taciz etti. Çok korktuğum için bayıldım. Yaşım küçük olduğu ve bayıldığım için o gün bir şey yaşanmadı. Kendime geldiğimde oradan çıktım. 18 yaşıma girene kadar Adnan Oktar elle taciz etmeye devam etti. Adnan Oktar, benim eski okul kıyafetlerimi giymemi ister, bazen de dansöz kıyafeti giydirerek oynamamı isterdi' diyen S.I.,18 yaşına geldiklerinde Adnan Oktar'ın kendisine boşanmak istediğini ve ‘cemaatten birini seç, seni onunla evlendirelim' dediğini ekledi.

S.I., sözlerine şöyle devam etti:

'Adnan Oktar ile evliliğimiz örgütten ayrıldığım 1994 yılına kadar devam etti. Bu süreçte Adnan Oktar dini duygularımı kullandı. Birçok kez rızam dışında benimle birlikte oldu. 1990 yılına kadar cemaatte birçok kişi imam nikahı ile evliydi. Bu dönemde evli olan kızlar hamile kalmaya başladı ve 7-8 tane bebek oldu. Bebeklerden dolayı kadınlar resmi olarak evlendirildi. Çocuklar doğduktan sonra herkesin eşinden boşanması söylendi. Çocuklar da başka yerlere gönderildi. Kadınlar ise örgütte kalmaya devam etti. Adnan Oktar bu süreçte cemaatteki herkesin geçmişi ve sosyal yaşantısı ile bağlarını kesti. 19 Mayıs 1994 günü bu yapıdan kaçtım. 1996 yılında da yüksek lisans yapmak için yurtdışına gittim.'

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.