Afrika ve Basra sıcaklıkları Türkiye'ye doğru geliyor! Uzmanlardan 'İşe gitmeyin' uyarısı

Afrika ve Basra sıcaklıkları Türkiye'ye doğru geliyor! Uzmanlardan 'İşe gitmeyin' uyarısı

Yaz aylarının gelmesiyle hava sıcaklıkları her geçen gün artarken, diğer yandan hem Afrika hem de Basra sıcaklıkları ülkemize doğru geliyor. Uzmanlar vatandaşları evden çalışmaları konusunda uyardı.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Hafta sonuna yağmurlu giren vatandaşlara meteoroloji uzmanlarından sıcaklık uyarısı geldi. Afrika sıcaklarına Basra sıcakları da eklenirken tarih veren meteoroloji uzmanları pil sıcaklıkların yaşanacağını belirtti.

Hem Afrika hem de Basra sıcakları nedeniyle Türkiye'yi sıcak günler bekliyor. Hava Forum'un paylaştığı bilgilere göre Çarşamba gününden itibaren geçerli olması beklenen sıcaklıkların hafta sonu pik yapması bekleniyor.

Cuma, cumartesi ve pazar günleri ise sıcaklıklar pik yapacak. Cuma günü işyerlerinin uzaktan çalışma yapması tavsiye edildi.

 

EVDEN ÇALIŞILMASI TAVSİYESİ VERİLDİ

 

Cuma günü ile birlikte hava sıcaklarının pik yapması beklenirken vatandaşlara da uyarılarda bulunuldu. Yapılan bilgilendirmede Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hava sıcaklarının pik yapacağı aktarılırken Cuma günü için vatandaşlara ve işletmelere evden çalışılması tavsiyesinde bulunuldu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.