Ağaoğlu Beşiktaş’ı topa tuttu! Çok sert Burak tepkisi

Ağaoğlu Beşiktaş’ı topa tuttu! Çok sert Burak tepkisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş’ı topa tuttu ve yönetim hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, transfer sezonunun en çok konuşulan futbolcuların başında geliyor. Beşiktaş’ın ısrarla istediği ve transfer sezonunun bitmesine son iki gün kala resmi teklifi yaptığı Burak Yılmaz için olumsuz yanıt aldı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Beşiktaş’ın Burak Yılmaz için yaptığı teklifi doğrulurken çok sert açıklamalarda da bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz transferindeki tutumu nedeniyle Beşiktaş yönetimini sert bir dille eleştirdi. Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için saçma sapan bir teklif yaptığını söyledi.

Beşiktaş hücum hattına transfer etmeyi düşündüğü Burak Yılmaz transferi ile ilgili Trabzonspor cephesinden sert eleştiri geldi. 61saat’e açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, Beşiktaş yönetiminin Burak Yılmaz konusundaki tavrının ciddiyetsiz olduğunu ifade etti.

Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş’tan ciddi bir teklif almadıklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, şunları söyledi:

“Bir şeyler yapmışlar. Beşiktaşlı yöneticiler Burak Yılmaz ile konuşmuşlar. Beşiktaşlı yönetici arkadaşlar kendi kafalarına göre saçma sapan teklifler yapmışlar. Daha bu teklifler bana gelmeden yönetici arkadaşlar uzaklaştırdı. Ciddiye alınacak teklif yapmadılar. Arkadaşlarım da “Kusura bakmayın ama bu teklif sözlü başkana ulaştıramayız. Bugün çıkar sana 5 milyon Euro der yarın der 0,5 hiç ciddiye alamam. Telefonla olmaz bu işler varsa teklifin yazılı yaparsın bende onun üzerine yürürüm, bunu hep söyledim adım gibi biliyordum böyle olacağını. 3. ligde iki takım arasında 3. sınıf bir oyuncunun transferini yapmıyoruz. Süper Lig’in tepesinde bulunan 4 takım arasındaki iki takım arasında böyle şeyler anlamsız.”

siyasetcafe.com

SON DAKİKA! Burak Yılmaz’dan Beşiktaş açıklaması!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.