Fikret Orman’dan son dakika Burak Yılmaz açıklaması

Fikret Orman’dan son dakika Burak Yılmaz açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz transferine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu ve taraftarların merakını gidermiş oldu. İşte ayrıntılar;

TRT Spor’da canlı yayınlanan bir programa telefonla bağlanan Fikret Orman, Burak Yılmaz ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman transfer konusunda flaş açıklamalarda bulundu.

Orman, TRT Spor'a telefonla bağlandığı programda şu ifadeleri kullandı:

'KALECİ İLE İLGİLİ FİKİRLER VAR'

"Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz ve olmuyorsa yapmayacağız. Beşiktaş takımından gidenlere bakınca, 3 oyuncu sattık. Biri bizde değildi, Brugge'e sattık. Stoperin yerine bir stoper aldık. Kaleci ile ilgili fikirler var."

'BURAK'I HİÇ KONUŞMADIK'

"Biz durumdan fırsat çıkaracak bir zihniyet değiliz, asla olmaz da. Biz itibarımız için yaşıyoruz. Trabzon Burak'ı göndermek istiyormuş, o bilmem neymiş falan, bu süreçlerin içinde değiliz. Geçen hafta Ahmet Ağaoğlu ile konuştuk ve hiç Burak falan konuşmadık. Burak Yılmaz için ne bir görüşmemiz oldu, ne de talep oldu. Burak Yılmaz Beşiktaşlı, ben de hep o yüzden onunla ilgili konuştum. Ben duruşu olan Beşiktaşlıların arkasında durmak durumundayım."

'VİDA BİZİMLE DEVAM EDECEK'

"Vida'yı biz satmak için almadık. Çocuk da gitmek istemediğini 10 kere söyledi. Bir kez de yönetici üzerinden başkan satmak mı istiyor dedi. Yok oğlum ya, öyle bir şey yok dedim. Bizimle devam edecek."

'NEGREDO BİZİM OYUNCUMUZ'

"Alvaro Negredo için bize ulaşmış bir şey yok. Çok karakterli bir oyuncu, taraftar çok seviyor. Şartlar oluşursa gider, oluşmazsa bizim oyuncumuz."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.