Ağasar kadını fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı

Ağasar kadını fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı

Trabzon Şalpazarı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Ağasar Kadını temalı fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı.

Trabzon Şalpazarı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Ağasar Kadını temalı fotoğraf yarışması jüri üyeleri, Türk sinemasının ünlü görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakcı, Türk Dünyası Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu, belgesel yönetmeni fotoğraf sanatçısı Varol Uzlu, fotoğraf sanatçısı Yusuf Arslan, Büyük Liman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Devlet Bahçeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir araya gelerek uzun incelemelerden sonra ödül alan fotoğrafları belirlediler.

Birinci, ikinci üçüncü ve mansiyon ödülleri belirlendi. Ayrıca jüri Özel ödülü de Dünya Türkleri Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu tarafından belirlendi.

 

Başkan Kurukız yaptığı açıklamada;

 

'Ağasar Kadını Fotoğraf yarışmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel fotoğraflar vardı. Jürimiz ile yapmış olduğumuz incelemeler sonrası ödül alan fotoğrafları belirledik. Jüri üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda da geniş kapsamlı bir fotoğraf yarışması daha düzenleyeceğiz.'

 

Başkan Kurukız ayrıca birincilik ödülü alan fotoğrafı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye takdim edeceklerini söyledi.

Dünya Türkleri Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu'da, 'Şalpazarı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışması nedeniyle burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu. Çok güzel fotoğraflar vardı. Katılan herkese teşekkür ediyorum.' dedi.

 

resim1.JPG

1. Seçilen Fotoğraf  ( NİZAMİ ÇÖMEZ )

 

resim2.JPG

2. Seçilen Fotoğraf ( SABRİ ALTIN )

 

resim3.JPG

3. seçilen Fotoğraf  ( YÜKSEL YAVUZ )

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.