Ağrı'da bir imam 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Ağrı'da bir imam 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Ağrı'da bir imam beş yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı. Ağrı Barosu, davaya müdahil olmak için başvuruda bulundu.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Ağrı'da imam Y.Ç., beş yaşındaki kız çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla tutuklandı.

Ağrı merkeze bağlı bir köyde imamlık yapan Y.Ç., 22 Haziran'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sokakta gördüğü beş yaşındaki bir kız çocuğu kandırarak metruk bir binaya götürdü ve cinsel istismarda bulundu.

Ağlayarak eve giden çocuğun yaşananları anlatması üzerine ailesi şikayetçi oldu. Olayın yaşandığı sokaktaki kamera kayıtlarını inceleyen ve esnafla konuşan polis ekipleri kimliğini tespit ettikleri imam Y.Ç.'yi evinde gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul ettiği belirtilen imam Y.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağrı Barosu İnsan Hakları Komisyonu Koordinatörü Yusuf Demirtaş, soruşturmanın gizlilik ilkesiyle yürütüldüğünü, soruşturmanın takipçisi olduklarını söyledi.

Ağrı Barosu Başkanı Serdar Günakın da baro olarak davaya müdahil olmak için başvuruda bulunduklarını belirtti. Günakın, çocuk ve ailesinin yanında olacaklarını dile getirdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.