Ahmet Davutoğlu ile Nihal Olçok Gelecek Partisi’nin tanıtımında el ele poz verdi

Ahmet Davutoğlu ile Nihal Olçok Gelecek Partisi’nin tanıtımında el ele poz verdi

Ahmet Davutoğlu, "Gelecek Partisi"nin tanıtımında Kurucular Kurulu listesinde yer alan Nihal Olçok ile tokalaştı. O anlar ise tanıtıma damgasını vurdu.

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verilen "Gelecek Partisi"nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Bilkent Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısındaki konuşmasına "Bugün, 'Gelecek milletimizindir, gelecek Türkiye'nindir' diyerek partimizin kuruluşunu ilan ediyoruz." diye başlayan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi.

Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu listesinde yer alan Nihal Olçok, Gelecek Partisi'nin tanıtımına katıldı. Davutoğlu ile Olçok'un tokalaştığı anlar ise objektiflere yansıdı.

 

ahmet-davutoglu-ile-nihal-olcok-el-ele-poz-verdi-12715687-3742-osd.jpg

 

KURUCULAR KURULU'NDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
 

150 kişinin yer alacağı Kurucular Kurulu'nda Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı Yusuf Ziya Özcan, eski AK Parti milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ, Karar Gazetesi eski yazarı ve Mavi Marmara yolcularından Hakan Albayrak, Belediye Başkanı Halil Kulak, Nihal Olçok, Bayram Zilan, İl Eminiyet eski Müdürü Mevlüt Demir, bir dönem Başbakanlık başdanışmanlığı da yapmış olan Etyen Mahçupyan gibi çeşitli alanlarda tanınmış simalar yer alacak. Öte yandan Romanların, Alevilerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Trakyalıların temsiline de önem verildiği belirtildi.

 

PARTİNİN LOGOSU
 

Partinin logosunda ise yeşil renkli çınar yaprağı yer alıyor. Parti logosunun anlamı, çınar yaprağı kadimliği, kadim kültüre ve köklere bağlılığı, ilkelerinde sağlam durmayı, geleneği tasvir ediyor. 

 

ahmet-davutoglu-ile-nihal-olcok-el-ele-poz-verdi-12715687-1126-m.jpg

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.