Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti'ye geçti! Rozeti Akşener taktı

Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti'ye geçti! Rozeti Akşener taktı

AK Parti’den istifa eden Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti’ye geçti. Fakıbaba’ya rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 20 Ekim’de sosyal medya hesabından AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba, paylaşımında vekillikten de ayrılacağını duyurdu.

Fakıbaba’nın istifasının ardından İYİ Parti’ye geçeceği duyuruldu. Bugün İYİ Parti’nin grup toplantısına katılan Fakıbaba’ya rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

 

Fakıbaba şu ifadeleri kullandı:

 

'Aranızda olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 20 yılık bir siyasetçi olarak samimiyetimle söylüyorum. siyasete ilk kez başlamış gibi heyecanlıyım. Bugün burada olmamın tek sebebi milletime duyduğum hizmet aşkıdır. Bu aşkın sizin yüreğinizde olduğunu bilmek beni mutlu etmiştir. Gelirin tüm halkımıza eşit şekilde dağıtıldığı, herkese eşit davranılan bir hukuk adalet sisteminin olduğu, kutuplaşan bir toplum yerine herkesin birbirini sevdiği bir Türkiye hayal ediyorum. Artık her şeyi iyi yapmanın zamanı gelmiştir'.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.