Ahmet Hakan Mansur Yavaş'ı topa tuttu! "Tam üç tane varmış"

Ahmet Hakan Mansur Yavaş'ı topa tuttu! "Tam üç tane varmış"

Gazeteci – Yazar Ahmet Hakan, seçimlerde aday gösterilmesi beklenen Mansur Yavaş’ı topa tuttu ve olay ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntılar;

Hürriyet yazarlarından Ahmet Hakan bugünkü köşesinde gündeme ilişkin ve yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Hakan, "FETÖ’yü rahatlatma operasyonu çekildi" başlığıyla yayımlanan köşe yazısında, "Önce kocaman bir yalan haber üretildi Amerikan basınında. Dendi ki; Trump, FETÖ'nün ABD'den gönderilmesi için girişim başlattı. Ardından da Trump'ın üstüne basa basa 'Yok öyle bir şey' demesi sağlanmış oldu. Bu alavere dalaverenin, bu katakullinin, bu yavşak oyunun arkasında FETÖ'cü çakalların olduğundan yüzde 99 falan değil, yüzde yüz eminim" ifadelerini kullandı.

Yazar Hakan, köşe yazısına Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair yapılan haberlere değinerek devam etti. "Tam 3 adet Mansur Yavaş'ımız varmış" görüşünü dile getiren Hakan, şunları söyledi:

— Birinci Mansur Yavaş: Bizzat kendisi. Ankara'daki yani. CHP'den teklif bekliyor. Olmazsa İYİ Parti. Hatta söylediğine göre AK Parti bile istemiş kendisini. Yani aynı anda hem CHP'den, hem İYİ Parti'den, hem de AK Parti'den teklif alabilecek kıvamda.

— İkinci Mansur Yavaş: Mersin'den Burhanettin Kocamaz. MHP'li. Fakat İYİ Parti ile temasta. CHP ile de temasta. Bir rivayete göre de AK Parti ile de temasta. Yani aynı anda hem CHP'yi, hem İYİ Parti'yi, hem AK Parti'yi düşünen, düşünebilen bir siyasi portre var karşımızda.

— Üçüncü Mansur Yavaş: Muğla'dan Mehmet Kocadon. Bodrum Belediye Başkanı ama Muğla'yı istiyor. CHP yaparsa CHP'den aday olmayı planlıyor. CHP olmazsa AK Parti'ye yeşil ışık yakıyor. AK Parti de olmazsa "son çare notu" olarak kafasında İYİ Parti var. Var ya, eğer bu üçü de üç parti tarafından aday gösterilmezse, eğer bu üçünün de elleri böğründe kalırsa, eğer bu üçü de amaçlarına ulaşamazsa şu iki netice çıkar; bir, bir daha hiçbir aday Mansur Yavaş'lık yapmaz. İki, Mansur Yavaş'lık siyasi tarihin çöp sepetine fırlatılır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.