Ahmet Hakan usulü Kardashian tepkisi: "Sen Kim'sin" demenin dayanılmaz tadı!

Ahmet Hakan usulü Kardashian tepkisi: "Sen Kim'sin" demenin dayanılmaz tadı!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da tırmanan gerilim üzerine yaptığı paylaşımı sert bir dille eleştirdi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da tırmanan gerilim üzerine yaptığı, “Bakü'ye çağrı yaparak saldırgan güç kullanımını durdurulmalı, ABD'nin Azerbaycan'a Ermenilere karşı kullanılan askeri yardımı kesilmeli ve Türkiye, Bakü'ye silah ve savaşçı göndermeyi durdurması için uyarılmalı" açıklamasını eleştirdi.

Hakan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sinirlendiğinde yaptığı en meşhur çıkış şöyledir: 'Sen kimsin?' 'Dünyanın en büyük lüzumsuzluk ünlüsü' diye nitelendirilebilecek Kim Kardashian adlı şahsın, meseleden zerre kadar haberi olmadığı halde... Sosyal medya hesabından Azerbaycan ve Türkiye karşıtı mesajlar yayınlamasına karşı verilebilecek en güzel tepki.. 'Sen kimsin?' tepkisidir. Adı 'Kim' olan birine 'Sen kimsin' demenin dayanılmaz tadını tatmak az şey değildir hani." ifadesini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.