Ahmet Hakan'a ana avrat küfür

Ahmet Hakan'a ana avrat küfür

Gazeteci – Yazar Ahmet Hakan, dizi ve sinema oyuncusunun kendisini arayarak ana avrat küfrettiğini iddia etti.

Hürriyet yazarlarından Ahmet Hakan bugünkü köşesinde çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan dizi ve sinema oyuncu Erkan Petekkaya’nın kendisini aradığını ve ana avrat küfür ettiğini köşe yazısında açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde ‘içki yasaklansın’ açıklamasıyla gündeme gelen Erkan Petekkaya, kendisini eleştiren Ahmet Hakan’ı telefonla arayarak ağzına geleni söylediği ortaya çıktı.

Ahmet Hakan, Erkan Petekkaya’nın kendisini akşam saatlerinde aradığını, ünlü oyuncunun zilzurna sarhoş olduğunu söyledi.

Ankara'da anket skandalı Erdoğan'ı kandırdılar

Petekkaya’nın telefonda önce ‘Ahmet Abi... Ahmet Abi...’ diye gevelediğini söyleyen Ahmet Hakan, sarhoş idare etmekten hiç anlamadığını fakat yine de telefonda Petekkaya’yı idare etmeye çalıştığını belirtti.

ANA AVRAT KÜFÜR EDİP KAPATTI

“Fakat bu ahlaksız adam, bir süre sonra ana avrat küfür edip yüzüme telefonu kapatıverdi” diyen Ahmet Hakan, yazısına şöyle devam etti:

Hem insan gibi içmeyi bilmeyen hem de ‘içki yasaklansın’ diyerek hükümete şirinlik yapan bu Erkan Petekkaya’ya sadece şunu söylemek isterim... Senin alkol sorunun yok Erkan Petekkaya, senin karakter sorunun var!”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.