Ahmet Hakan'ın askerlik yapmaması alay konusu oldu

Ahmet Hakan'ın askerlik yapmaması alay konusu oldu

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olan Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, Ahmet Hakan’a askerliğini nerede yaptığını sormuştu. Hakan'ın cevabı sosyal medyada tekrar gündem oldu.

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlamıştı.

 

BAŞBUĞ'DAN, "ASKERLİĞİ NEREDE YAPTINIZ?" SORUSU

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Ahmet Hakan'a askeri birliklerdeki denetimler hakkında bilgi verirken birden ‘Siz askerliğinizi nerede yaptınız’ diye sordu. Ahmet Hakan şaşkınlık içerisinde duraksadı ve cevap vermedi. Reklam arasına giden Ahmet Hakan, reklam sonrası, sosyal medyadan gelen yoğun sorular karşısında askerlik konusuna açıklık getirmek zorunda kaldı.

Ahmet Hakan, askere gitmek için başvurduğunu, başvuru sonrasında askerliğe elverişli olmadığına dair rapor verildiğini anlattı.

28 Şubat sürecinde bu raporun iptal edildiğini anlatan Hakan daha sonra bir kaza geçirdiğini ve dalağının alındığını söyledi.

 


ALAY KONUSU OLDU
Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ve Cem Küçük TGRT’de yayınlanan o dönemin programlarından olan Medya Krtik’te konu ile alakalı görüşlerini açıkladılar.

Fuat Uğur, Ahmet Hakan’ın milliyetçilik tasladığını ve Ahmet Hakan’ın dalağını askere gitmemek için aldırdığını iddia etti. Ahmet Hakan için ‘dalaksız’ diyen Uğur, 'sen milliyetçilik taslayamazsın, askerlikten bile kaçmışsın' dedi.

Videonun neden gündeme geldiği anlaşılamazken, son günlerde en çok paylaşılan video oldu.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.