Ahmet Nesin'den Türkiye'ye "Beyaz fosfor" iftirası!

Ahmet Nesin'den Türkiye'ye "Beyaz fosfor" iftirası!

Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Aziz Nesin, Vatan hainliğini bir üst seviyeye taşıdı, bütün dünyaya Barış Pınarı Harekatı sırasında sivillere yönelik "Beyaz fosfor" kullanıldı iftirasını duyurdu.

Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli öykücülerden Aziz Nesin'in oğlu olan Ahmet Nesin Barış Pınarı Harekatı sonrası Türkiye'yi yalanlar eşliğinde gammazlamayı iş edinmiş durumda. 

Olmayan, söylenmeyenleri eğip büküp algı operasyonu yapan Ahmet Nesin, son olarak terör örgütünün Barış Pınarı Harekatı'nı uluslararası kamuoyunda tartışılır hale getirmek için kurguladığı "beyaz fosfor" yalanına sarıldı. 

YPG'nin 'Türkiye beyaz fosfor kullandı' yalanını gerçekmiş gibi kabul edip yaşadığı ülkeyi jurnallemekten çekinmeyen Ahmet Nesin için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın sözlerinin ise hiçbir değeri yok.

Artı Gerçek'te yer alan ve kendisinin de takipçileri ile paylaştığı "beyaz fosfor' yalanına Bakan Akar'ın yaptığı "Askeri envanterde beyaz fosfor yok" sözlerine itibar etmiyor.

Ve "Sanki askeri envanterde olmayınca bombalar patlamıyor. Askeri harekatta sivillere karşı beyaz fosfor kullanıldı" ifadelerini kullanıyor.

İşte Can Dündar'ın yolundaki Ahmet Nesin'in ihanet içindeki o paylaşım.

ahmet-ic.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.