Ahmet Ümit’e büyük ilgi

Ahmet Ümit’e büyük ilgi

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı’nın onur konuğu polisiye öykü ve roman yazarı Ahmet Ümit oldu. Fuarda ayrıca Dünyanın en önemli sümerologlarından biri olarak kabul edilen Muazzez İlmiye Çığ’a ‘Yaşam Boyu Öğretmenlik Ödülü’ verildi.

5. CNR Mersin Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar süresince seminer ve ünlü yazarların söyleşi ve imza günlerine de ev sahipliği yapacak olan fuar, dünyaca ünlü polisiye öykü ve roman yazarı Ahmet Ümit ile sümerolog, bilim insanı ve tarihçi Muazzez İlmiye Çığ’ı ağırladı.

 

 

 

BÜYÜK SEVGİ SELİ

 

İkinci gününde hayranlarıyla buluşan 5. CNR Mersin Kitap Fuarı’nın onur konuğu; Başkomser karakterinin yaratıcısı, ünlü yazar Ahmet Ümit, standı ziyaret eden kitapseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Ahmet Ümit fuarda bir yandan yeni kitabı ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ için imza verirken diğer yandan ise standı ziyaret eden kitapseverlerle sohbet etti.

1a-min-001.JPG

 

ANLAMLI ÖDÜL

 

100'ün üzerinde yayınevi ve 300’ü aşkın markaya ait kitapların okuyucularıyla buluştuğu fuarda aynı gün sümerolog, bilim insanı, tarihçi Muazzez İlmiye Çığ’ın da imza günü vardı. 106. yaş gününü kutlayan Dünyanın en önemli sümerologlarından biri olan ünlü yazar Muazzez İlmiye Çığ’a fuar kapsamında “Yaşam Boyu Öğretmenlik Ödülü” takdim edildi.

 

mm-min.JPG

 

1 Aralık’a kadar sürecek olan 5. CNR Mersin Kitap Fuarı’nda kitapseverler 300’ü aşkın imza gününün yanı sıra paneller ve söyleşilerde en çok sevdikleri yazarları yakında görme ve tanıma fırsatı buluyorlar. Fuarın, yaklaşık 150 bini aşkın kitapseveri buluşturması bekleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.