Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti’ne destek! O sahne diziye damga vurdu

Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti’ne destek! O sahne diziye damga vurdu

Aile dizisinin dün yayınlanan bölümünde RTÜK'ün cezası nedeniyle yayınlanmayan 'Kızılcık Şerbeti'ne destek geldi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Reyting rekorları kıran dizideki Kızılcık Şerbeti ile ilgili diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Aile dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Dün akşam yeni bölümü yayınlanan dizide, RTÜK’ün verdiği ceza nedeniyle gündem olan Kızılcık Şerbeti ile ilgili sahne dikkat çekti.

 

‘KIZILCIK ŞERBETİ’ DİYALOĞU SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

 

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Reyting rekorları kıran dizideki Kızılcık Şerbeti ile ilgili diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL cezası nedeniyle ekrana gelmiyor.

Aile dizisinin yeni bölümünde İskoç ve Tugi arasında geçen konuşmada Kızılcık Şerbeti’ne atıfta bulundu. Arabada geçen sahnede İskoç “Bunlar halı sahayı işletiyoruz ayağına çoluk çocuğu zehirliyorlarmış. Şimdi biz bunlara nazikçe çıkmalarını söyleyeceğiz” dedi. Tugi ise “Niye nazikçe? Halledip gidelim. Benim akşam dizim var” diyerek sitem etti.

İskoç’un hangi dizi olduğunu sorması üzerine ise Tugi Kızılcık Şerbeti yanıtını verdi. Bir anda telaşlanan İskoç “O bu akşam mı? Kirvem hadi çabuk hadi” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.