AK Parti, ‘Adalet Yok’ diyen Burhan Kuzu’yu iknaya uğraşıyor

AK Parti, ‘Adalet Yok’ diyen Burhan Kuzu’yu iknaya uğraşıyor

Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMM) Başkanlığı için aday olacağını açıklayan AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’yu adaylıktan vazgeçirmek için AK Parti yetkililerinin devreye girdiği öğrenildi.

İçtüzükteki 2 yıllık görev sınırlaması nedeniyle TBMM Başkanı, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, grup başkanvekillikleri ve komisyon başkanlıkları için seçim heyecanı devam ediyor.

Meclis Başkanlığı için aday olacağını daha önceden açıklayan AK Parti'nin kurucu üyesi İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun kararlı tutumu AK Parti yönetimini harekete geçirdi.

Burhan Kuzu’yu adaylık kararından vazgeçirmek için partinin yetkili isimlerinin Kuzu ile görüşerek ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Milletvekillerinin de desteğini alan Burhan Kuzu’nun ise adaylık için başvuru dilekçesi verme konusunda kesin kararlı olduğu ve vekiller arasında temayül yoklaması yapılmasını istediği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, Temmuz 2017 ‘de yeni Bakanlar Kurulu'nun açıklanması üzerine gazeteci Ersoy Dede Twitter hesabından "Olsun be Burhan Hocam" diyerek Kuzu'ya göndermede bulunmuştu. Kuzu ise Dede'ye "Ersoy,siyasetin adaleti yok.Ne yapalım Allah'a havale ediyorum." diyerek sitemini dile getirmişti.

İşte Burhan Kuzu'un o tweti:

kuzu.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.