Ak Parti adayı Hilmi Güler O isme yüklendi Ordu Pensilvanya’dan yönetilmeyecek 

Ak Parti adayı Hilmi Güler O isme yüklendi Ordu Pensilvanya’dan yönetilmeyecek 

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, 'Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil' sözleri ile isim vermeden, muhalefetin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan İdris Naim Şahin’i eleştirdi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güler, "Biz Ordu’yu dışarıdan yönettirmeyeceğiz. Ordu’yu Ordulular yönetecek, ortak akılla, ortak projelerle hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Dışarıdan bir müdahaleyi kabul etmeyeceklerini belirten Güler, “Hele de yurt dışından olacak müdahalelerle bunu yapmayacağız. Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil. Bunları yaparken hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Bizim için Enver Bey de İdris Bey de bütün partililer de bir değerdir" diye konuştu.

İDRİS NAİM ŞAHİN İYİ PARTİ’DEN ADAY OLACAK MI?

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 17-25 Aralık operasyonları sonrasında AKP’den istifa etmişti. FETÖ’yü destekleyen demeçler veren, AKP’den İçişleri Bakanı olduğu dönemde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yasaklanan, 29 Ekim’de birinci Meclis’e ve Anıtkabir’e yürümek isteyenlerin tazyikli su ile müdahale edilmesini yöneten İdris Naim Şahin’in İYİ Parti’den Parti’den aday olacağı konuşuluyor. İdris Naim Şahin’in adaylık için tek şartı ise, CHP’nin Ordu’dan aday çıkarmaması olduğu öğrenildi.

CHP’nin aday ismini açıklamadığı tek büyükşehir belediyesi ise Ordu. CHP’nin Ordu’dan aday göstermeyerek İdris Naim Şahin’e dolaylı destek olacağı iddiaları CHP içinde de tepkilere neden olmuştu.

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.