AK Parti adayına silahlı saldırı

AK Parti adayına silahlı saldırı

İzmir'de AK Parti Menderes Belediye Meclis Üyesi adayı Süleyman Sarıkaya uğradığı silahlı saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı.

İzmir Menderes ilçesinde, AK Parti'den belediye meclis üyesi adayı olan Süleyman Sarıkaya, aralarında husumet olduğu öne sürülen kişi tarafından av tüfeğiyle silahlı saldırıya uğradı.

Ak Parti Menderes meclis üyesi adayı Süleyman Sarıkaya, Özdere Mahallesi'ndeki iş yerine giderken bir fırına uğrayarak börek aldı. Sarıkaya, bu sırada sokak arasına park ettiği otomobilden çıkan M.O'nun av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu ayaklarından yaralandı.

ŞÜPHELİ ŞAHIS TESLİM OLDU

Olayın haber verilmesiyle saldırı alanına sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sarıkaya'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Zanlı M.O. jandarmaya giderek teslim oldu.

Öte yandan, saldırı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırgan M.O'nun, otel işletmecisi Ak Parti meclis üyesi Süleyman Sarıkaya'nın eski çalışanı olduğu ve aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu ileri sürüldü.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.