Ak Parti Belediyesinde Bir Skandal Daha; Arabasının kapısını açmadığı için kovuldu

Ak Parti Belediyesinde Bir Skandal Daha; Arabasının kapısını açmadığı için kovuldu

Samsun'un Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın şoförü olarak görev yapan Salih Küçük, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden alınmış, eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edildi.

AKP'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre "tuvalet önünde oturma" cezası vermişti. Olayın duyulmasının ardından gelen tepkiler büyüyünce İpekçi istifa etmişti.

AKP'li Güngören Belediyesindeki skandal konuşulmaya devam ederken, bir başka AKP'li belediyede daha skandal yaşandı.

Samsun'un Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın şoförü olarak görev yapan Salih Küçük, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden alınmış, eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edildi.

Şoför Salih Küçük'le ilgili Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ise, Samsunhaber.com'dan Dilek Alabulut'a konuşarak, duruma tepki gösterdi.

"BİZİM TEPKİMİZ SERT OLUR"

Hamdi Yıldız yaşananların son derece üzücü ve kabul edilebilir olmadığını belirterek, "Hem Güngören'de yaşanan olay hem de Bafra ilçesinde yaşandığı iddia edilen hadise başta halkımız olmak üzere biz sendikacıları da irrite etmiştir. Bu konuda sendikamıza birçok konu gelmesine rağmen olayların üstü kapatılarak çalışanlar mağdur edilmiştir. Bize gelen üzücü konular hakkında konunun muhataplarıyla görüşüp bu tür hadiselerin yaşanmaması için her türlü girişimi yapsakta maalesef bazı olayların önüne geçemiyoruz" dedi.

 

Bafra'da yaşanan konuyla ilgili Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı'yla görüşmediğini gerek sendika gerekse insan olarak kendilerinin büyük fotoğrafla ilgilendiğini belirten Hamdi Yıldız, "Bu olay siyasi ayrım yapmaksızın Türkiye'nin hangi kurumunda yaşanırsa yaşansın bizim tepkimiz sert olur. Yapılan bu tür onur kırıcı davranışlara seyirci kalamayız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızda İstanbul Güngören de yaşanan rezalete çok sert tepki vermiştir. Bu olay Bafra'da yaşandıysa ilgiler de gerekeni yapmalıdır. Kimse yaşananların üstünü örtmemelidir" diye konuştu.

"AL SANA İKİNCİ GÜNGÖREN FACİASI..."

Hükümete yakın Star gazetesi yazarı Ersoy Dede de, sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi.

Ersoy Dede, "Al sana İkinci Güngören Faciası.. Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın, kapısını açmadığı gerekçesiyle makam şoförü Salih Küçük’ü işten çıkardığı iddia ediliyor" diye belirtti.

 

ersoy-dede-002.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.