AK Parti çalıştırmayacak: Bu sonumuz olur!

AK Parti çalıştırmayacak: Bu sonumuz olur!

CHP’li başkanlara yönelik yetki kısıtlamasına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk’ten tepki geldi.

Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul gibi büyükşehir belediye meclislerinde üyelerin çoğunluğu AK Parti’den seçilirken belediye başkanlıklarını CHP'nin alması üzerine hükümetten belediye başkanlarına yönelik yetki kısıtlaması geldi.

Ticaret Bakanlığı'nın Mayıs ayında yayımladığı genelge ile artık belediye iştiraklerine yönetici atama yetkisi belediye başkanlarından alınarak belediye meclisine verildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk, CHP’li başkanlara yönelik yetki darbesine tepki gösterdi.

Müdürü Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından “Kanuni düzenlemelerde yeni değişiklikler yaparak ya da elindeki yetkileri kullanarak muhalefete ait belediye başkanlarını çalışamaz hale getirmek isteyen AK Partili yöneticiler var sanırım. Peki bunun @Akparti nin sonunu getireceğini söyleyecek hiç kimse kalmadı mı orada?” mesajını paylaştı.

 

İşte o mesaj:

kemalozturk.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.