AK Parti döneminde başlatılan Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı İBB tarafından iptal edildi!

AK Parti döneminde başlatılan Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı İBB tarafından iptal edildi!

AK Parti döneminde yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı, İBB tarafından kapatıldı. İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi...

AK Parti döneminde yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı, İBB tarafından kapatıldı. 9 istasyonda kazı işlemleri başlatılan metro hattını iptal eden İBB'ye Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sert tepki gösterdi. Temelinin hafriyatla kapatıldığı görülen Yenidoğan Metro Hattı'na sosyal medyadan da tepki yağdı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) döneminde yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı'nın CHP'li İBB tarafından temelinin kapatıldığına dair görüntüler sosyal medyada yer aldı. İBB'nin temeli kapatmak için metro temeline hafriyat döktüğünü gösteren görüntüler tepkiyle karşılandı.


"İSTANBULLU BUNU HAK ETMİYOR"


Sancaktepe Kurucu Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi Başkanlığı döneminde Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı'nın büyük bir özveriyle temelinin atıldığını hatırlatarak İBB'ye sosyal medyadan tepki gösterdi.

Başkan İsmail Erdem, "Sancaktepe Belediye Başkanlığım döneminde büyük bir özveriyle temellerini atıp, 9 istasyonda kazı işlemlerine başladığımız metro iptal ediliyor. İstanbul'lu bunu hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

 

"METRO İPTAL ETME TÖRENİ DÜZENLEYECEK MİSİNİZ?

 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de sosyal medya hesabından İBB'ye tepki göstererek "Daha önce Sancaktepe'de bir türlü bitiremedikleri metroya ikinci başlama töreni yapan İBB'ye soruyoruz. Bugün üstüne toprak attığınız Yenidoğan Metrosu için de bir "Metro İptal Etme Töreni" düzenleyecek misiniz?" ifadelerini kullandı.

 

"AYNI ANDA EN ÇOK METRO YAPILAN ŞEHİR: İSTANBUL!"

 

Döğücü "Dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri İstanbul oldu" başlıklı paylaştığı videoda çevre halkının da bu metro bilmecesinde yaşadığı olumsuzlukları gözler önüne serdi. Videoda Ekrem İmamoğlu'nun metro istasyonu çalışmalarını iptal etmesinin öncesinde bölgeye giderek hattın öneminden bahsettiği görülüyor. 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.