AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar bombayı patlattı! Rüşvet iddiası ispatlanırsa kayyum atanır

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar bombayı patlattı! Rüşvet iddiası ispatlanırsa kayyum atanır

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, Sinan Aygün'ün Mansur Yavaş'a yönelik rüşvet iddialarına ilişkin dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Eski CHP Milletvekili ve iş adamı Sinan Aygün'ün, Mansur Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis üyesi hakkında, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık'ta mühürlenmesinin ardından bulunduğu suç duyurusunda ortaya attığı rüşvet iddiaları ve sonrasındaki açıklamaları gündem olmuştu.

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar da, Twitter'dan Melih Gökçek'in sosyal medya gönderisini paylaşarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yaptığı paylaşımda, Aygün'ün iddiasını ispatlaması halinde Yavaş'ın istifasına gerek olmadığını belirten Tayyar, "Yolsuzluk iddiası ispatlanırsa meclis üyelerinden biri, FETÖ ilişkisi ispatlanırsa kayyum yeni başkan olur. Kayyım kim olur, bilemem" yorumunda bulundu.

 

samil-tayyar-siyasetcafe.jpg

 

Eski CHP Milletvekili ve iş adamı Aygün'ün, Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis üyesi hakkında, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık'ta mühürlenmesinin ardından bulunduğu suç duyurusunda ortaya attığı rüşvet iddiaları ve sonrasındaki açıklamaları İçişleri Bakanlığı'nı iddiaları araştırmak üzere bir mülkiye müfettişi görevlendirdi. 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.