AK Parti, Gülen'e ağlayarak şiir okuyan FETÖ'cü ismin başarı ödülünü iptal etti

AK Parti, Gülen'e ağlayarak şiir okuyan FETÖ'cü ismin başarı ödülünü iptal etti

AK Parti, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e yazdığı şiirini Gülen’in önünde ağlayarak okuyan Mücteba Kılıç'a verilen başarı ödülünü iptal etti.

Dün AK Parti’nin FETÖ’den tutuklanıp 26 ay hapis yatan ve daha sonra itirafçı olarak tahliye edilen, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e yazdığı şiiri ağlayarak okuması ile Türkiye’nin tanıdığı Mücteba Kılıç’a siyaset akademisinden başarı sertifikası verdiği ortaya çıkmıştı.

 

rtr.jpg

 

Aynı zamanda SOROS bağlantılı Genç Siviller oluşumunun da avukatı olan Mücteba Kılıç’a AK Parti tarafından başarı belgesi verilmesi büyük tepkiye yol açmıştı.

Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok sosyal medya hesabından bir paylaşarak AK Parti yöneticisi Hamza Dağ’ın kendisini arayarak, Mücteba Kılıç’a verilen sertifikanın iptal edildiğini söylediğini aktardı.

 

Üçok şu ifadeleri kullandı:

 

“AKP AR-GE Başkanı Sayın Hamza Dağ arayarak AKP 19.Dönem Siyaset Akademisi mezunu Mücteba Kılıç’ın FETÖ üyesi olmak suçundan 26 ay tutuklu kaldığının anlaşılması üzerine başarı belgesinin iptal edildiğini bildirdi. Gösterilen ilgiye teşekkürler. Mücadeleye devam”.

 

zzzzz.JPG

zzzz.JPG

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum