AK Parti Kongreleri İptal mi Edilecek?

AK Parti Kongreleri İptal mi Edilecek?

AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen karar AK Parti’nin yapmış olduğu Türkiye’de tüm ilçe kongreleri ile ileri bir tarihe ertelenirken yapılan kongrelerin gözden yeniden geçirilmesi istendi. 

Bazı ilçelerle ilgili  genel merkezin ilan yaptığı ilkelere uyulmadığı ve hatta FETÖ ile iltisaklı yöneticilerin görev başında olduğu iddia edildi. 

Revi: Erteleme Yalnızca Büyükşehirlerle İlgili AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, erteleme sadece Büyükşehirlerle ilgili olduğunu söylerken, dün Afyon’da AK Parti 26. İstişare Kampından gelen bilgilere göre yapılan kongreler tekrardan gözden geçirilmesi söz konusu. 

İddialara göre il ve ilçe başkan adayları bundan böyle Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenecek.

Aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimat gereği yapılmış olan kongrelerin tekrardan gözden geçirilmesi kararı alındı.

Bazı ilçelerle ilgili genel merkeze ‘yenileme yapılmadığı ve FETÖ ile iltisaklı yöneticiler görev yaptığı’ şeklinde şikayetlerin gittiği iddia edildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’ne vermiş olduğu talimat ile Türkiye genelinde bütün il ve ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelendi. 

Bilindiği üzere Trabzon’da bugüne kadar 12 ilçe kongresi yapılmış geriye kalan 6’sı da Ekim ayı sonuna kadar tamamlanmış olacaktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.