Ak Parti Mansur Yavaş’a kılıçları çekti Bu adamı nereden tanıyorsun?

Ak Parti Mansur Yavaş’a kılıçları çekti Bu adamı nereden tanıyorsun?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CNN TÜRK ekranlarında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Yavaş'ın sahte senet skandalına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. 

KASABA KURNAZLIĞI İLE BU KAPATILMIŞSA TEKRAR ORTAYA ÇIKAR

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bu mesele bizim tarafımızdan gündeme getirilmiş değil. İlk kez 1 Aralık 2018'de 3 ay önce gündeme geldi. O gün sahte senet ile dava takibi şeklinde bir haber söz konusu. Bir müştekinin suç duyurusu sonucu devam eden davada mahkeme iddianameyi kabul edince tekrar Türkiye'nin gündemine oturdu. Sahte senet ile icra takibine kalkışmaktan kaynaklanan bir durum söz konusu. Bunlar ortaya çıkarsa siyaset bunları konuşur. Kasaba kurnazlığı ile bu kapatılmışsa Mansur Yavaş'ın adaylığı ile bu tekrar ortaya çıkmışsa bunun konuşulması çok normal. Kamuoyu sizinle ilgili her şeyi konuşur.

YAVAŞ BU SENETİN NEYİN KARŞILIĞI OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ?

Burada söz konusu kişinin Yavaş'ın arkadaşı olduğu çok açık. Bizi taraf haline getirmeye çalışmasınlar. Ben burada basit bir iki soru sormak istiyorum. Ortada bir senet var doğru mu doğru, bu icra takibine konan senedin sahte olduğu onaylanmış mı evet onaylanmış. Yavaş bu senetin neyin karşılığı olduğunu kamuoyuna açıklayabiliyor mu? Kendisinin icraya koyduğu bu senedin sahte olduğu Yargıtay tarafından onaylanmış. Biz olayın ahlak tarafındayız.

SENİN BÖYLE BİR KİŞİ İLE İLİŞKİN NEDİR?

Öncelikle bu sorulara cevap vermeli. Basın toplantısı düzenliyor, bitince soru almıyor. Bizi suçlayarak hedef saptırıyor. Bu 600 bin dolarlık alacak neyin alacağı? Bu kişi senin arkadaşın; bu kişinin şizofren, dolandırıcı, evrakta sahtecilik yapan, çocuk pornocusu olduğunu söylüyorsun. Peki senin böyle bir kişi ile ilişkin nedir? Bunu açıklamak zorundasın.

ÖZHASEKİ İLE İLGİLİ HER ŞEY AYAN BEYAN ORTADADIR

Sayın Özhaseki 1994'ten beri siyasetin içerisinde. Her iki yılda bir mal beyanında bulunmuş. Sayın Özhaseki ile ilgili orada kendince hedef saptırmak istiyor. Özhaseki ile ilgili her şey ayan beyan ortadadır. Asıl ona şu soruyu sormak gerekiyor. Bu benim alacağım dediğin 600 bin doları sen bir yerde gösterdin mi? Asıl bunun cevabını vermesi gerekiyor.”

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.