AK Parti MKYK Üyesi Cemil Ayvalı: 'Cemaatler ile sorunlarımızı çözüyoruz'

AK Parti MKYK Üyesi Cemil Ayvalı: 'Cemaatler ile sorunlarımızı çözüyoruz'

AK Parti MKYK Üyesi Cemil Ayvalı, 'Seküler, laikçi, liberal çevrelerin hiçbir organizasyon ve sorun çözme kabiliyeti yok. Beğenmedikleri hükümet, cemaatler, STK’lar ve milletin metaneti ile sorunlarımızı aşıyoruz.' dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Cemil Ayvalı, sosyal medya hesabı Twitter'dan 'Seküler, laikçi, liberal çevrelerin hiçbir organizasyon ve sorun çözme kabiliyeti yok. Beğenmedikleri hükümet, cemaatler, STK’lar ve milletin metaneti ile sorunlarımızı aşıyoruz.' dedi.

 

Ayvalı'nın sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

'Deprem vesilesiyle tekrar gördük ki; sadece CHP değil, genel anlamda seküler, laikçi, liberal çevrelerin hiçbir organizasyon ve sorun çözme kabiliyeti yok. İster kültür ister sermaye çevresi olsun, laftan ibaret. Türkiye’nin kuruluşunda hayata önden başlamanın ekmeğini yiyorlar. Beğenmedikleri hükümet, cemaatler, STK’lar ve milletin metaneti ile sorunlarımızı aşıyoruz. En çok öne çıkardıkları yapıların bile fason olduğu bu vesileyle anlaşıldı.  ÇYDD, ADD ve benzeri örgütler bu süreçte resmen uyudu. Önemi yok da sesleri ters orantılı çıkıyor.'

 

b-032.JPGi-024.JPG

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.