'AK Parti MKYK üyesinin eşi adamlarıyla kafe basıp çocukları darp etti' iddiası!

'AK Parti MKYK üyesinin eşi adamlarıyla kafe basıp çocukları darp etti' iddiası!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşinin şoförü ve bir adamı ile kafe bastığı iddia edildi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşi Şerife Özekin'in kızının kavga ettiği arkadaşlarının oturduğu kafeyi iki adamıyla bastığı ve çocukları darp ettiği iddia edildi.

10 Kasım'da Akit'e 'Olmasaydı da olurduk' ilanı veren eski milletvekili Eyüp Gökhan Özekin'in 15 yaşındaki kızı M., dün Ankara'daki bir AVM'de arkadaşlarıyla kavga etti.

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, M., annesini arayarak, "Ş.T. ile iki arkadaşı üzerime sıcak kahve döküp saçımı çekti. Küfredip vurdular" dedi. Eski anaokulu öğretmeni olan Şerife Özekin, eşinin şoförü ve şoförün arkadaşını alarak, AVM'ye gitti.

 

 

ŞOFÖR YUMRUKLADI, ANNE TOKATLADI


Kamera görüntülerine göre çocukların masasına giden Özekin, Ş.T'nin saçını tutuyor ve bir süre sonra tokat atıyor. Özekin'in şoförü ise Ş.T. ve yanındaki kız arkadaşına tokat atıyor. Ardından "Ne oluyor?" diye tepki gösteren masadaki erkek çocuklardan F.T.'yi, yumrukluyor. Özekin de "Hanımefendi, ne yapıyorsunuz?" diyen G.B.'yi tokatlıyor. Masadaki çocuklar arasında Cumhurbaşkanı Danışmanı Ali İhsan Arslan'ın yeğeni S.A. da şiddet görüyor. Çocuklar ve aileleri Emniyet'te giderek şikayetçi oldu. Özekin ailesinin de şikayette bulunacağı ifade ediliyor.


BABA ÖZEKİN: HAKLI VE MAĞDURKEN ORANTISIZ ŞİDDETTEN KAYNAKLI MAHCUP VE PERİŞAN OLDUK


AK Parti yedek MKYK üyesi Özekin olayla ilgili şunları söyledi:

 

"Ben Kızılcahamam kampındayım. Kızım aradı. 'Beni üç kişi dövdü, üzerime kahve döktüler, saçımı çektiler, küfür ettiler' dedi. Travma yaşamış bir şekilde ağlıyordu. Akran zorbalığına maruz kalmış. Şoföre haber verdim. O da sokak tecrübesi olan bir tip. Yanına arkadaşını alıyor. Eşim kız ve oğlanların olduğu masaya gidiyor. Yanındakilere 'Siz karışmayın' diyor. Elini kızın başına götürüyor. 'Sana vurabilirim ama vurmayacağım. Doğru bir hareket mi sizin yaptığınız?' diyor. Tatlı sert nasihatler ederek, korumacı annelik sergiliyor. Çocuğun biri, arkadaşını koruma refleksiyle eşime müdahalede bulunuyor. Şoför eşimi korumak için oğlana vuruyor. Ortalık karışıncaya kadar biz tamamen haklı ve mağdur pozisyondayken, orantısız şiddetten kaynaklı mahcup ve perişan bir hal aldık ailecek. Eşim perişan, sakinleştiriciler alıyor. İki kızım evde ağlıyor. Mutsuzuz. Biz de şikayetçi olacağız. Bizim niyetimiz kızımızı korumaktı. Bu üslupla olmasını ne öngörüyorduk, ne de planlıyorduk."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum