AK Parti son anketi açıkladı! İşte flaş oy oranı

AK Parti son anketi açıkladı! İşte flaş oy oranı

Adalet ve Kalkınma Partisi masasındaki son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. İşte flaş oy oranı ve ayrıntılar;

Başbakan Yardımcısı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara Etimesgut’ta partililerle bir araya geldi ve son seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Allah'a şükür şu an anketler cumhurbaşkanımızı yüzde 54 civarında, AK Partimizi de yüzde 46-47 civarında gösteriyor ama anketlere bakarak, 'bu iş bitti' diyemeyiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akdağ, "Her biriniz, henüz oyunu verme kararlılığında olmayan kişilere nasıl etki edeceğinizi keşfetmelisiniz. Bir akrabanız, dostunuz, komşunuz,  sitenizdeki bir kişi ya da bir aile olmalıdır. Ona nerede ulaşacağını iyi bilmelisiniz, gençlere nerede ulaşılacağını gençler benden iyi bilir.  Kadınlarımızın önemli bir bölümü ev hanımı, onlara ramazanın verdiği bir imkanla iftarlarda ulaşma imkanı var” şeklinde konuştu.

Bir oy demeden çalışmaların sürdürülmesini isteyen Recep Akdağ, "Allah'a şükür şu an anketler, cumhurbaşkanımızı yüzde 54 civarında, AK Partimizi de yüzde 46-47 civarında gösteriyor ama anketlere bakarak, 'bu iş bitti' diyemeyiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum