AK Parti ve MHP'de üniversite kavgası

AK Parti ve MHP'de üniversite kavgası

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında üniversitede büyük bir kavga çıktı. Kavganın nedeninin ise ‘masa açma’ olduğu öğrenildi. İşte flaş olayın ayrıntıları;

Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde Ak Parti ve MHP üyeleri arasında kavga çıktı. İki parti üyelerinin masa açma nedeniyle kavga ettikleri kaydedildi.

Bilindiği üzere Gazi Üniversitesi bölünmüş ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi kurulmuştu.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin girişinde masa açan AKP’liler, önceki gün MHP’lilerin müdahalesine uğradı. AK Partililer dün yeniden masa açınca bu kez MHP’liler daha büyük bir grupla gelerek AK Partililere müdahalede bulundu.

Olayın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine polis biber gazıyla müdahalede bulunarak grupları ayırdı.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Yaşananlar üzerine AK Parti İl Başkanı Ali Osman Özdemir Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dün saldırıya uğradığımız noktada bugün de standımızı açtık. Kardeşliğimize zarar vermeye çalışanlar başaramayacak. Özgür düşüncenin, bilimin ve üretkenliğin merkezi üniversiteler hepimizindir. Gazi Üniversitesi önünde üniversiteye kayıt yaptıran yeni yol arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

kavga1-001.jpg

'DEVLET BİZİZ'

MHP'liler ise AKP'lileri üniversiteye egemen olmaya çalışmakla suçlayarak,  " AKP’lilerin ”Biz ak gençliğiz, devlet biziz, hacı bayram artık bizimdir” demesi sonrasında kavganın başladığını savundu.

kavga2-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.