AK Parti'de 5 ilçe başkanı istifa etti

AK Parti'de 5 ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gömeç, Ayvalık, Karesi, İvrindi ve Burhaniye ilçe başkanlarının istifa ettiklerini duyurdu.

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanlarının görevlerini bıraktıklarını duyurdu.

 

Başaran, başkanların kendi istekleri ile görevden ayrıldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu noktada sağlık problemlerini, iş yoğunluğunu ve diğer sebepleri gösteren Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanlarımız devam etmeme kararı aldıklarını ve müsaade istediklerini ifade ettiler. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz.Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.”

Öte yandan kendi isteği ile görevden ayrıldığını söylenen Karesi İlçe Başkanı Sezai Doğan, İl Başkanı Başaran’ı yalanlayan bir açıklama yaptı.

Görevi kendi isteği ile değil, il başkanının isteği ile bıraktığını belirten Doğan, “Kasım 2018 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevimden İl Başkanlığımızın isteği ve AK Parti Genel Merkezimizin takdiri doğrultusunda bugün itibarıyla ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.