AK Parti'de Akşener korkusu büyüyor

AK Parti'de Akşener korkusu büyüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Akşener önderliğinde kurulacak 'Yeni Parti'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türk siyasetinde yeni partiye ihtiyaç olmadığını savunan Yazıcı, "Merkez demekle bu işler olmaz" dedi.

'Yeni Parti' ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, milli iradenin yeni parti talebini görmezden gelerek "Türk siyasetinin yeni bir oluşuma ihtiyacının olmadığını" iddia etti.

hayatiyazici3.jpg

Yazıcı, 'Yeni Parti'yle ilgili sözlerini şöyle tamamladı:

"MERKEZ DEMEKLE BU İŞLER OLMAZ"

"İnsan merkezliyiz, muhafazakar demokrat teşkilatlarımızla yerli ve milli bir partiyiz. Biz, hiçbir boşluk bırakmamışız. Sözünü ettiğiniz kişi (Akşener) ve arkadaşları nasıl konuşlanacak, kalkabilecek mi? Nerede uçacak, nereye inecek bilmiyorum. Gelsin girsin de o zaman konuşuruz.

Ben o alanda bir boşluk görmüyorum. Siz kendinize ne derseniz deyin, 'merkez' falan demekle bu işler olmaz. Bu işi millet takdir eder. Söylediklerim yalnızca söylem değil seçim sonuçlarını yansıtıyor. Türkiye'nin her ilinden oy alabilen, her ilinde güçlü teşkilatları olan bir partiyiz. İcraatlarımızla da her yere ulaşıyoruz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.