Ak Parti’de Brunson kıvırtmaları başladı!

Ak Parti’de Brunson kıvırtmaları başladı!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Papaz Brunson’un serbest bırakılmasına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Brunson’un serbest bırakılmasının ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Hayati Yazıcı, “’Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar” diye konuştu.

AK PARTİ'DEN BRUNSON AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson'ın İzmir'de görülen davada hükümle birlikte serbest bırakılmasıyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

"ÇOK KONUŞULDU AMA ÇOK KONUŞULACAK BİR DAVA DOSYASI"

Yazıcı açıklamasında, "Çok konuşuldu ama daha çok konuşulacak bir dava dosyası: Rahip Brunson'la ilgili dava dosyası. 'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar” dedi.

yazi-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.