Ak Parti’de deprem! Başkan adayı açıklandı partililer toplu istifa etti

Ak Parti’de deprem! Başkan adayı açıklandı partililer toplu istifa etti

Son Dakika… Ak Parti’de ilk istifalar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt Belediye Başkan adayını açıkladı, partililer istifa etti. İşte ayrıntılar;

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak oldu bazı partililer istifa etti.

Erdoğan, yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkan adayı olarak Fatih Yumak'ı açıkladı. Adayın açıklanmasının ardından bazı partililer istifa ettiğini duyurdu.

FATİH YUMAK, MÜSİAD BAYBURT'UN KURUCU BAŞKANLIĞINI YAPIYORDU

AK Parti'de, Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak açıklandı. 1984 yılında Bayburt'ta doğan Yumak, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. MÜSİAD Bayburt'un kurucu başkanlığını yapan Yumak, 13 Eylül 2017 tarihinde AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'na atandı.

AK PARTİ'DE İSTİFALAR YAŞANDI

Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak Fatih Yumak'ı açıklanmasının ardından belediye başkan aday adayı AK Parti eski İl Başkanı Hakan Kobal partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve eski milletvekili aday adayı Fatih Ocaklı ile Arpalı Beldesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murathan Irmak da partisinden istifa ettiğini duyurdu.

fatih-yumak.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.