AK Parti’de flaş FETÖ gözaltısı

AK Parti’de flaş FETÖ gözaltısı

Aksaray'da FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden birinin de AK Partili Hümeyra Aksoy Gür olduğu ortaya çıktı.

Aksaray'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında düzenlenen operasyonda aralarında 3 avukat ile kapanan HAS Parti İl Başkanı Nurettin Aktan'ın aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan avukatlardan birinin Aksaray Belediyesi Meclis üyesi AKP'li Hümeyra Aksoy Gür olduğu belirtildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında bugün polis tarafından yapılan operasyonda, örgütle bağlantısı olduğu ileri sürülen aralarında, 2 yıl faaliyet gösterdikten sonra feshedilerek AKP ile birleşen Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) il başkanı Nurettin Aktan'ın aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında 3'ünün avukat olduğu ve bu avukatlardan birindi Aksaray Belediyesi AKP'li meclis üyesi Hümeyra Aksoy Gür olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

humeyra.jpg

Aksaray Belediyesi Meclis üyesi AKP'li Hümeyra Aksoy Gür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum