AK Parti'de istifa

AK Parti'de istifa

AKP Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci istifa etti. İkinci'nin istifasının asıl nedeninin AKP il başkan yardımcılarından biriyle kavga etmesi olduğu ileri sürüldü.

Manisa’da geçen 10 Eylül’de yapılan ikinci olağan kongrede bir dönem daha AKP Yunusemre İlçe Başkanlığı’na seçilen Zafer İkinci'nin beklenmedik istifası şok etkisi yarattı.

akp-il-baskani.jpg

AKP İl Başkanlığı’na istifa dilekçesini veren İkinci, “İstifamın nedeni kimseler değil. Konuyla ilgili herhangi bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünmüyorum. İstifamın herhangi özel bir sebebi yok. Partimiz için hayırlısı olsun” dedi.

İkinci’nin yerine gelecek kimin geleceği henüz belli olmadığı ifade edildi. 

AKP İl Başkanı Berk Mersinli, İkinci'nin istifa dilekçesini işleme koymadığını belirtip, 27 Kasım Pazartesi gününe kadar bekleyip, değerlendireceklerini ifade etti. İkinci'nin istifa nedeniyle ilgili net bilgileri ilçe yönetim kurulu üyeleriyle de paylaşmadığı belirtildi. AKP il başkan yardımcılarından biriyle kavga ettiği öne sürülen İkinci'nin istifasında, bunun etkili olduğu iddiaları da gündeme geldi.

 

Ayrıca Zafer İkinci'nin son zamanda yapılan atamalardan haberinin olmamasından dolayı partiyle görüş ayrılığına düştüğü konuşulurken, AKP'li Manisa milletvekillerinin de 'bekle' telkinlerine rağmen istifasını verdiği öğrenildi.

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.