AK Parti'de koronaya yakalanan vekil sayısı 4 oldu!

AK Parti'de koronaya yakalanan vekil sayısı 4 oldu!

AK Parti'de Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal'ın koronaya yakalanmasının ardından AK Parti Manisa vekili İsmail Bilen'in de koronavirüs testi pozitif çıktı.

AK Parti milletvekilleri arasında koronavirüse yakalananların sayısı dörde  çıktı. Önceki gün  AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Dün de AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve  Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal'ın  koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. Son olarak AK Parti Manisa vekili İsmail Bilen'in Covid-19 test sonucu pozitif çıktığı bildirildi.

"CORONA VİRÜS SALGININA YAKALANDIĞIM DOĞRU"

Ankara’da tedavi altına alınan İsmail Bilen yaptığı açıklamada “Maalesef corona virüs salgınına yakalandığım doğru. Durumum şu anda çok iyi. Karantinadayım, Ankara'da hastanedeyim. İyi seyrediyor

, herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Yaklaşık 3-4 gündür, yani Pazartesi’den bu yana şikayetleri hissediyordum. Daha da iyiye gidecek” dedi.

AYASOFYA'NIN AÇILIŞINA DA KATILMIŞTI

Manisa milletvekili İsmail Bilen de AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi gibi Ayasofya'nın açılışan katılan isimlerdendi.

 

korona1-012.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.