Ak Parti'de mehdi tartışması: Metiner'den sert tepki!

Ak Parti'de mehdi tartışması: Metiner'den sert tepki!

SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi'ni "Mehdi" açıklaması yeni bir tartışma başlattı. "Ne zaman geleceğini Allah bilir, ama Mehdi hazretleri gelecek, ortamı hazırlamamız lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askeri danışmanı ve SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin "Mehdi gelecek. Ortamı buna göre hazırlamalıyız" sözleri yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

ASSAM ve Üsküdar Üniversitesi'nin işbirliğiyle "ASRİKA Ortak Savunma Sanayii Üretimi" temasıyla İstanbul'da düzenlenen 3. Uluslararası ASSAM İslam Birliği Kongresine katılan Tanrıverdi, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada "İslam Birliği olacak mı olacak. Nasıl olacak Mehdi Hz. geldiği zaman. Peki Mehdi ne zaman gelecek? Allah bilir. Peki bizim bir işimiz yok mu, ortamı hazırlamamız gerekmez mi? İşte ASSAM bunu yapıyor" dedi.

 

METİNER'DEN SERT ELEŞTİRİ

Tanrıverdi'nin açıklamaları tartışmalara neden olurken, 'Mehdi' çıkışına AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner'den de tepki geldi.

Metiner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  “Cumhurbaşkanımızın askeri başdanışmanı sıfatını taşıyan biri böyle konuşuyorsa oturup dizimizi dövelim! Düşmanlarımızın arayıp da bulamadığı şeyi kendi ağzından sunuyor! Şimdi o birileri kalkıp bu laflar üzerinden Cumhurbaşkanımızı hedef tahtasına oturturlarsa ne diyeceğiz” dedi.

Ancak Metiner'in bu eleştirisine, sosyal medyada, "Kendini mümin olarak yarın ölecekmiş gibi hazırla, diyor! Niçin rahatsız oldunuz beyfendi.. Ben çok beğendim açıklamasını." şeklinde bir yanıt verilmesi de dikkat çekti.

 

 

adsiz-001-min.jpg

 

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.