AK Parti'de Numan gölgesi! Politik duruşu olanları tercih ediyorlarmış

AK Parti'de Numan gölgesi! Politik duruşu olanları tercih ediyorlarmış

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını yanıtladı ve dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

AKP’li Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karizmasının gölgesinde bir yere gelmeye çalışanları değil, gerçekten toplumda bir karşılığı olan, politik duruşu olabilecek isimleri tercih ettiklerini ifade etti.

Kurtulmuş, 31 Mart yerel seçimlerin, yeni hükümet sistemindeki ilk seçim olması bakımından önemli olduğunu belirtirken, “Seçimi geçtikten sonra, kemiksiz bir 4 yıl sadece hizmetin konuşulacağı yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN KARİZMASININ GÖLGESİNDE..."

Numan Kurtulmuş, aday belirleme sürecinde dikkat edilecek kriterleri de açıkladı. Numan Kurtulmuş, “Artık Cumhurbaşkanımızın karizmasının gölgesinde bir yere gelmeye çalışanların değil, gerçekten toplumda bir karşılığı olan, politik duruşu olabilecek isimleri tercih ediyoruz. İllerin önemli bir kısmı bitti. Şimdi, ilçelerde de bitirmek üzereyiz” ifadelerini kullandı.

Üç dönem kuralının uygulanacağını yeniden hatırlatan Kurtulmuş, “İstisnalar olabilir. Çok başarılı gördüğümüz bir ismi bir ihtimal başka bir ilçede; az bir ihtimal, bulunduğu yerde devam edebilir. Tabi, başka bir noktadan değerlendirilecek arkadaşımızın, gideceği ilçedeki demografik-hemşericilik durumuna dikkat ediliyor. Tercihimizi bu şekilde de yapacağız” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.